fbpx

Inbody lichaamsanalyse bij Lux Fitness

Wat Maakt Lux Fitness Zo Speciaal
30 oktober 2023
BioAge: Is jouw lichaam ouder dan jezelf?
30 oktober 2023

Inbody lichaamsanalyse bij Lux Fitness

Meten is Weten voor maximale vooruitgang

Bij Lux Fitness is het onze missie om onze leden niet alleen te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, maar ook om inzicht te geven in hun voortgang. Het is één ding om te voelen dat je vooruitgang boekt, maar het is een ander om dit ook daadwerkelijk te zien met meetbare gegevens.

Daarom introduceren we met trots de Inbody 270, een geavanceerde lichaamsanalyse die ons in staat stelt om elke twee maanden een gedetailleerde meting te doen.

Want zoals het oude gezegde luidt: “Meten is weten.”

Wat is de Inbody 270?

De Inbody 270 is niet zomaar een weegschaal. Het is een geavanceerd apparaat dat de lichaamssamenstelling analyseert, waarbij het verder gaat dan het meten van je totale gewicht.

Met de Inbody 270 krijg je inzicht in factoren zoals spiermassa, vetmassa, BMR (Basal Metabolic Rate) en nog veel meer. Deze informatie is cruciaal om een volledig beeld te krijgen van je gezondheid en fitnessniveau.

Waarom Elke 2 Maanden Een Nieuwe Meting?

Consistentie is de sleutel tot vooruitgang. Door elke twee maanden een nieuwe Inbody-meting te doen, kunnen we nauwkeurig de voortgang van onze leden volgen.

Deze regelmatige check-ins zorgen ervoor dat we eventuele aanpassingen in trainingsschema’s of voedingsplannen tijdig kunnen maken.

De voordelen van regelmatige metingen zijn onder andere:

  1. Monitoren van Voortgang: Zien hoe veranderingen in dieet en training van invloed zijn op de lichaamssamenstelling.
  2. Motivatie Boost: Het zien van meetbare vooruitgang kan een enorme motivatieboost zijn voor leden.
  3. Aanpassen van Trainingsplannen: Met actuele gegevens kunnen trainingsschema’s en dieetplannen indien nodig worden bijgesteld.

Conclusie: Meten, Aanpassen, Vooruitgaan

Bij Lux Fitness geloven we dat vooruitgang meer is dan alleen het gevoel hebben dat je fitter wordt. Het gaat om het hebben van concrete, meetbare gegevens die je vooruitgang aantonen.

Met de Inbody 270 hebben we de tool in handen om dit mogelijk te maken. Onze tweemaandelijkse metingen zorgen ervoor dat we samen met onze leden werken aan continue verbetering. Want in de wereld van fitness is kennis macht, en meten is echt weten.

Kom naar Lux Fitness en ontdek zelf de kracht van de Inbody lichaamsanalyse.