fbpx

eGym-Cirkel: Hét alternatief voor de gewone sportschool.

De meest efficiënte & veilige training voor snel resultaat. De perfecte oplossing voor mensen die fit & vitaal willen zijn, maar weinig tijd hebben. Ook ideaal voor mensen die al langere tijd niet gesport hebben.

Wat is de eGym Cirkel?

eGym is een cirkel van krachttoestellen die met elkaar een training verzorgen voor alle grote spiergroepen van het lichaam. Bij Lux Fitness & Tanning staan 8 volautomatische eGym toestellen opgesteld. De trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in zoals jouw zitpositie en trainingsgewicht. Dit wordt samen met jouw persoonlijke gegevens automatisch bewaard op jouw chipkaart.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via jouw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

 • Geen tijd om te sporten?

  Binnen 30 minuten de meest effectieve training en resultaat, dat kan met eGym.
 • Wil je afvallen en met trainen je vetstofwisseling verhogen?

  :
  piertraining zorgt voor een structurele verhoging van het metabolisme, waardoor het resultaat een meer duurzaam karakter krijgt en het risico op terugvallen in het jo-jo effect sterk vermindert.
 • Behaal je tot nu toe weinig resultaat?

  ;
  Met de afwisselende trainingsmethoden en het unieke reverse weerstand systeem is met eGym resultaat gegarandeerd!
 • Moeite met toestelinstellingen?

  De eGym-coach stelt eenmalig alle toestellen, je zitpositie en trainingsgewicht voor je in, deze worden automatisch bewaard op een chipkaart. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!
 • Moeite met toestelinstellingen?

  De eGym-coach stelt eenmalig alle toestellen, je zitpositie en trainingsgewicht voor je in, deze worden automatisch bewaard op een chipkaart. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!
 • Fitnessen saai?

  Niet met eGym: je traint maximaal 1 minuut per toestel. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt! Bovendien zorgt het touchdisplay voor de juiste focus & afleiding: die 30 minuten zijn voorbij voordat je er erg in hebt!
 • Geen inzage in je progressie?

  Met eGym heb je altijd & overal inzage in je trainingsresultaat. De toestellen geven direct feedback en bovendien heb je je eigen online eGym account en tevens kun je gebruik maken van de gratis eGym Fitness App!
 • Optimaal resultaat!

  Je metabolisme verhoogd, je wordt sterker, minder gewricht en rug klachten, je functioneert beter in het dagelijkse leven zoals traplopen en tillen en je spierkwaliteit verbeterd gewoonweg optimaal!