fbpx

Ergoline Zonnebanken

Als het op bruinen aankomt, weten wij waarover we het hebben. Ons zonnecentrum is niet voor niets onze hoofdactiviteit. Onze apparatuur is zeer modern en voldoet aan alle eisen die aan de nieuwste apparatuur gesteld worden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de hygiëne en worden de zonnebanken voor elk bezoek even extra gekuist.

Bij ons staan 16 Ergoline tot uw beschikking en om het effect daarvan te optimaliseren, bieden wij u ook een aantal specifieke producten aan. Ons merk Australian gold gaat het bruiningsproces doen vergemakkelijken alsnog de kleur langer te houden!
Voor een zeer propere zonnebank en een optimale en persoonlijke begeleiding loopt u gewoon een keer bij ons binnen, zonnen zonder afspraak! Neemt u voor meer informatie even contact met ons op! ZONNEBANKEN KAN HUIDKANKER VEROORZAKEN

De eerste keer zonnebank

De huidbepaling

Het eerste bezoek bij ons gaan wij gezamenlijk uw huidtype bepalen, aan de hand hiervan, kunnen wij u perfect adviseren welke zonnebank het beste voor jouw huidtype zou bruinen. Hiervoor moet je altijd je identiteitskaart meebrengen.

Huidtype

Welk huidtype heb ik?

Er zijn vier verschillende huidtypes die allemaal anders reageren op zonlicht.
Huidtype 1 Je verbrandt zeer snel en je huid wordt niet bruin
Huidtype 2 Je verbrandt snel en je huid wordt langzaam bruin
Huidtype 3 Je verbrandt zelden en je huid wordt makkelijk bruin
Huidtype 4 Je verbrandt nooit en je huid wordt heel snel bruin

Wettelijke regelgeving betreffende zonnebanken

  • Het is verboden onze zonneapparatuur te gebruiken voor personen onder de 18 jaar en/of met huidtype 1.
  • Als u een huidaandoening heeft, vraag dan eerst uw arts of u gebruik kunt maken van de zonnebank. Indien u acne of psoriasis heeft kan UV-licht een positieve werking hebben. Roept zonnestraling allergische huidreacties op, dan moeten wij u helaas adviseren af te zien van zonnen op een zonnebank.
  • Wij raden u aan, zo mogelijk, uw cosmetica een aantal uren voor het zonnen te verwijderen. Ook kunt u het beste uw sieraden af doen. Sommige medicijnen doen de gevoeligheid voor UV-licht toenemen. Lees de bijsluiter en overleg bij twijfel met uw arts.
  • Omdat UV-licht schadelijk is voor het blote oog, dient u een speciale UV-bril te dragen die bij ons verkrijgbaar zijn.
  • Aanbevolen wordt maximaal eenmaal per dag tot 50 keer per jaar de zonnebank te gebruiken
  • Verbranding van de huid dient u ten alle tijden te vermijden.
  • Zonnebrandcrème of zelfbruinende crème met UV-factor word ten strengste afgeraden. Er zijn in het centra speciale producten die het bruinen bevorderen. Wij adviseren u, na het zonnen, te douchen en u in te smeren met een vochtinbrengende crème.
  • Wanneer u na het zonnebaden last krijgt van huidirritatie of andere ongewenste reacties, raadpleeg dan uw arts.

Onze zonnebanken

Affinity 660


Huidtype 2-3


De Affinity beschikt over 46 krachtige lampen en drie gezichtsbruiners. Ook heeft deze comfortabele zonnebank speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders. .
Technologie die tot het ultieme resultaat leidt. Je bent hierdoor verzekerd van een intensieve ‘full-body’ bruining.
Deze zonnebank beschikt over een overzichtelijke bedieningsdisplay en ‘voice guide’. Hiermee bedien je alle luxe functies zoals Climatronic, Aqua Fresh & Aroma..
Ook heeft de Affinity verschillende muziekkanalen en kan je zelfs je eigen Ipod aansluiten en genieten van het 3D-Sound-systeem!.

Affinity 660


Huidtype 2-3


De Affinity beschikt over 46 krachtige lampen en drie gezichtsbruiners. Ook heeft deze comfortabele zonnebank speciale lampen ter hoogte van je nek en schouders. .
Technologie die tot het ultieme resultaat leidt. Je bent hierdoor verzekerd van een intensieve ‘full-body’ bruining.
Deze zonnebank beschikt over een overzichtelijke bedieningsdisplay en ‘voice guide’. Hiermee bedien je alle luxe functies zoals Climatronic, Aqua Fresh & Aroma..
Ook heeft de Affinity verschillende muziekkanalen en kan je zelfs je eigen Ipod aansluiten en genieten van het 3D-Sound-systeem!.

Esprit 770


Huidtype 2-3


Deze zonnebank bedien je aan de hand van een innovatieve bedieningscockpit.
Het brede Relax-ligvlak met variabele voetsteunen zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en een volkomen ontspannen lichaamshouding.
Door de ‘Climatronic’ wordt de gewenste temperatuur tijdens de gehele zonnebanksessie constant gehouden en zorgt de ‘Aqua Fresh & Aromafunctie’ voor optimale verfrissing en vitale energie.
Met het 3D-Sound-systeem heb je de mogelijkheid om de Esprit om te toveren in een concertzaal. Je hebt de keus tussen twee verschillende muziekkanalen of de aansluiting van je eigen Ipod.

De combinatie van power en luxe!

Excellence 950


Huidtype 3-4


U wenst nog een stap verder te gaan in bruiningscapaciteit ? Dan is de excellence 950 het perfecte toestel !

Met 20 hogedruk-eendheden in het bovendeel, verkrijgt u een niet te evenaren intensieve en lang aanhoudende bruining. Het toetstel heeft eveneens een comfortable ligvlak door de ergonomische vormgeving en extravagante optiek.

Prestige 1100


Huidtype 3-4


Met maar liefst 52 lampen, 4 Ultra Performance hogedruk bruiners en 3 extra UV-B ‘pigment- lampen’ ervaar je de zon met de Prestige 1100 zonnebank op zijn best.
De Prestige beschikt over Climatronic Plus die er voor zorgt dat de individuele comfort temperatuur sneller wordt bereikt en gedurende de volledige zonsessie constant wordt gehouden.
Wil je tijdens het zonnen meer frisse lucht? Geen probleem. Je kunt kiezen uit aangename en verfrissende luchtstromen, verkoelende nevels en extra gezichtsventilatie.

Heb je zin in muziek? Met het 3D-Sound-systeem heb je de beschikbaarheid over meerdere muziekkanalen of sluit je eigen Ipod aan. Maximaal comfort gecombineerd met extreme power!

Prestige Rainbow


Huidtype 3-4


Elke kleur heeft zijn eigen unieke eigenschappen: Blauw licht voor een pure en onberispelijke huid Groen licht voor regeneratie en ontspanning Rood licht voor een goed verzorgde, mooie en gladde huid Geel licht voor de vreugde van de zon UV-A voor directe en aantrekkelijke bruining UV-B voor langdurige bruining en vitamine D-vorming

Prestige Lightvision


Huidtype 3-4


Ben jij weleens bang dat je huid sneller veroudert omdat je zo dol bent op de zonnebank? Daar hoef je met de Ergoline Prestige LightVision niet bang voor te zijn. Prestige Lightvision staat voor een intensief bruiningsresultaat met huidverzorgend Beauty Light Complete. Meer dan 200 Beauty Light LED’s verzorgen de huid en verbeteren de bruiningsresulaten door de verhoogde zuurstofproductie. De Prestige Lightvision nodigt u uit voor een zonervaring op het hoogste niveau.